Facebook vrea mesagerie video

Pentru a-si asigura suprematia si a-si mentine clientii, Facebook este intr-o continua expansiune. La inceputul anului acesta a cumparat aplicatia de mesagerie mobila WhatsApp pentru 16 miliarde $, si a incercat sa acapareze si serviciul de mesagerie video Snapchat pentru a-si inlocui ratarea denumita Poke. Insa oferta de 3 miliarde $ nu a fost acceptata.
Asa ca acum programatorii de la Facebook s-au apucat de treaba, pentru a crea o astfel de aplicatie, spera ei net superioara lui Poke, care sa fie chiar folosita. Aceasta a fost botezata Slingshot, si ar trebui sa stearga automat orice imagine sau film trimis dupa prima vizualizare. Ceea ce poate fi si un handicap daca nu va veni cu mai multe optiuni.
Oricum, se pare ca Slingshot este aproape gata, urmand sa fie introdusa chiar de luna viitoare. Si vorbim despre o aplicatie completa si independenta de Facebook. Desigur, va fi incurajata inscrierea pe baza contului din cadrul retelei de socializare, dar probabbil vom putea sa folosim Slingshot si cu o adresa de mail sau un numar de telefon.

Posted in:

0 comentarii for "Facebook vrea mesagerie video"

Leave a reply